Email
Lorena P.

Lorena P. traži čuvara kućnih ljubimaca

Zagreb2.65-5.31 € za sat
  • SpremanjeSačuvano

Bok!
Moje ime je Cuba, i ja sam američki stafordski terijer. Nisam agresivan ali ne volim se družiti sa većim muškim psima jer volim biti glavni ali velike cure mi nisu problem 😍 ,u stanu živim sa macom tako da sam naučen i na njih. Volim se šetati ( šećem se najmanje sat i pol ujutro, sat i pol popodne, i jedna kratka šetnja prije spavanja) ,igrati sa lopticom i štapom i znam osnovne naredbe. Kada nešto napravim dobro očekujem pohvalu i poslasticu.
Tražim tetu čuvalicu koja bi me prošetala 2x na tjedan po sat/ sat i pol ( jedan dan kroz tjedan u terminu od 18:00 sati , i jedan dan za vikend poslije 12:00 ). Pošto živim na dvije lokacije ponekad me nema na 2 tjedna, tako da u tom periodu neću trebati tetu čuvalicu.
Ako ste zainteresirani da me upoznate uživo slobodno pošaljete poruku u app ili Whatsapp : 098 130 2129 pa da dogovorimo termin za šetnju samnom i mojom vlasnicom jer tražimo pouzdanu osobu koja voli kućne ljubimce. Nalazimo se na križanju Vukovarska - Heinzlova. Ukoliko Vas izaberem i Vi ste osoba za mene daljnje šetnje obavljamo samostalno po dogovoru sa vlasnicom.
Veselim se suradnji 🐶🐾

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

Posao

Vrijeme: individualni sporazum

Plaća: 2.65-5.31 € za sat

Godine: 18-30 god

Iskustvo: od 3 god

Čuvanje kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci

  1. Psi (1)

  2. Mačke

  3. Ptice

  4. Glodavci

  5. Gmazovi

 

Veličina

  1. Mali psi, do 10 kg

  2. Psi srednje veličine, 10-20 kg

  3. Veliki psi, 20-40 kg

  4. Jako veliki psi, više od 40 kg

Edukacija

Jezici: hrvatski