Email
Andrea M.

Andrea M.

Zagreb53 god6 god iskustva5.31-7.96 € za sat

Dragi roditelji,

Rado ću brinuti za vaše maleno redovito, povremeno, u popodnevnim, u večernjim satima ili vikendom. Njegovati, hraniti, uspavljivati, pričati i čitati priče, voditi dijete u park, vrtić, igrati se s vašim djetetom igre prema njegovoj dobi i pritom uživati na obostrano zadovoljstvo.
Majka sam odraslog sina, studenta, o kojem sama brinem.
Završila sam edukaciju za dadilju. Praksu u trajanju 5 tjedana odradila sam u Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj s dječicom jasličke dobi i pritom naučila i brigu za djecu s posebnim potrebama. Čuvala sam djecu od 3,5 mjeseca do 7,5 godina.

Imam 51 godinu. Završila sam srednju ekonomsku školu u Zagrebu.
Željela sam oduvijek brinuti o djeci tako da sam se stručno osposobila za dadilju na Pučkom otvorenom učilištu, I pritom uživala i jedva čekala naučeno stručno znanje i primijeniti. U hostelu Porin brinula o nekolicini predškolske dječice, koja su ostala bez svog doma, morala ga napustiti, igrala se s njima, učila ih hrvatski kroz igru. Koliko god im je bilo teško zbog jezika, putem igre brzo su usvojili naše brojalice i pritom učili hrvatski. Za mene je to bilo neobično iskustvo iz kojeg sam naučila da djeca ne moraju znati jezik, da je svoj djeci važna samo igra i pažnja i kroz igru ubrzo savladavaju i jezik.
Na praksi sam bila u Dječjem domu Zagreb u Nazorovoj i to je bilo prekrasno iskustvo, brinula sam o nekolicini djece jasličkog uzrasta. Pazila, hranila, njegovala ih, igrala se s njima, išla u šetnju s njima i uspavljivala ih. Imala sam pritom i susret s djecom s posebnim potrebama i zadovoljstvo mi je kad je dijete radosno i vidim njegov napredak.
Volim se družiti s djecom, brinuti za djecu, igrati se s njima, učiti ih. Nije mi problem njegovati bolesno dijete, ne smetaju mi kućni ljubimci. Imam iskustva s djecom iz susjedstva i djeca me ubrzo prihvate. Iz Dječjeg doma Zagreb ostalo mi je lijepo sjećanje, posebno drugi dan prakse u Nazorovoj kad je nekoliko nasmiješenih glavica potrčalo prema vratima kad su me ujutro ugledali. Netko me je primio za ruku, drugi me samo gledao, a treći prepričavao što se događalo dok se nismo vidjeli, četvrti me čekao da ga nahranim...
Volim da su djeca pokraj mene radosna, sretna i zadovoljna.

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

2 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Plaća: 5.31-7.96 € za sat

Au pair: ne zanima me

Iskustvo: 6 god

Posao dadilje
  • Mogućnost rada u svojem domu

  • Mogućnost rada s osobama s invaliditetom

  • Mogućnost rada s kućnim ljubimcima

  • Mogućnost izlaska s djecom

  • Mogućnost shoppinga

  • Znam kuhati

  • Mogu spremati

  • Imam vozačku dozvolu

  • Posjedujem automobil

  • Ne pušim

 

Radila bih s

  1. Bebama, starim 0-1 godina

  2. Malom djecom, starom 2-3 godine

  3. Predškolskom djecom, starom 4-6 godina

  4. Školarcima, starim 7-11 godina

  5. Teenagerima, starim 12-18 godina

Edukacija

Srednja

Specijalizacija: ekonomist

Tečajevi: tečajevi za dadilje

Jezici: engleski, hrvatski, njemački