Email
Tea D.

Tea D.

Split33 god6 god iskustva7-10 € za sat

📌 🆂🅿🅻🅸🆃

🆘Tražite pouzdanu i odgovornu osobu koja će se brinuti o Vašem djetetu? Javite se!

🏃🏻‍♀️Imate pune ruke posla i trebate nekoga tko će pružiti sigurno okruženje, ali istovremeno poticati kreativnost i razvoj kod Vašeg djeteta? Evo rješenja!

🤹🏼‍♀️Moje ime je Matea i želim se pridružiti Vašoj obitelji kao dadilja, odnosno Vaša teta čuvalica😊👩‍👧
Sa svojih 33 godine života i bogatim iskustvom u radu s djecom svih dobnih skupina, osiguravam Vam da će Vaše dijete biti u sigurnim i brižnim rukama.🪄✅

👩🏼‍🎓Stručno sam osposobljena pružiti kompetentnu i obrazovno poticajnu dnevnu skrb. Moja strast je provoditi vrijeme s djecom i potaknuti njihov razvoj kroz igru🪇🎲🧩🎳🎨🎭, boravak u prirodi⚽🛝🤸‍♀️🧗‍♀️ i korištenje tehnologije kao izvora glazbe i pokreta🎼🎤🎹.

🧮Posebno naglašavam da u svom radu primjenjujem 𝙈𝙤𝙣𝙩𝙚𝙨𝙨𝙤𝙧𝙞 𝙢𝙚𝙩𝙤𝙙𝙚 𝙤𝙙𝙜𝙤𝙟𝙖, a tijekom iduće dvije godine planiram se dodatno usavršiti i proširiti svoje znanje kroz Montessori program nakon čega planiram otvoriti svoj obrt za dnevnu skrb o djeci prema Montessori programu. U međuvremenu sam u mogućnosti ponuditi svoje usluge čuvanja djece u Vašem ili mojem prostoru gdje imam posebno opremljen prostor za rad s djecom do 5 godina te ću Vas kroz isti rado provesti i pružiti Vama i Vašem djetetu bolji uvid u način rada i materijale kojima raspolažem, kako biste bili sigurni da maksimalno ulažem u sigurnost, ugodnu atmosferu i stimulaciju djece kako bi se osjećali kao kod kuće i razvijali svoje potencijale.

🚩Vjerujem u 𝙞𝙣𝙙𝙞𝙫𝙞𝙙𝙪𝙖𝙡𝙞𝙯𝙞𝙧𝙖𝙣𝙞 𝙥𝙧𝙞𝙨𝙩𝙪𝙥 koji potiče neovisnost, samopouzdanje i kreativnost kod djece.

💡𝕄𝕠𝕛𝕒 𝕗𝕚𝕝𝕠𝕫𝕠𝕗𝕚𝕛𝕒 𝕥𝕖𝕞𝕖𝕝𝕛𝕚 𝕤𝕖 𝕟𝕒 𝕄𝕠𝕟𝕥𝕖𝕤𝕤𝕠𝕣𝕚 𝕡𝕣𝕚𝕟𝕔𝕚𝕡𝕚𝕞𝕒 𝕜𝕠𝕛𝕚 𝕡𝕠𝕥𝕚č𝕦 𝕤𝕒𝕞𝕠𝕤𝕥𝕒𝕝𝕟𝕠𝕤𝕥, 𝕤𝕒𝕞𝕠𝕡𝕠𝕦𝕫𝕕𝕒𝕟𝕛𝕖, 𝕜𝕣𝕖𝕒𝕥𝕚𝕧𝕟𝕠𝕤𝕥 𝕚 𝕝𝕛𝕦𝕓𝕒𝕧 𝕡𝕣𝕖𝕞𝕒 𝕦č𝕖𝕟𝕛𝕦. 𝕂𝕣𝕠𝕫 𝕚𝕟𝕕𝕚𝕧𝕚𝕕𝕦𝕒𝕝𝕒𝕟 𝕡𝕣𝕚𝕤𝕥𝕦𝕡, 𝕤𝕧𝕒𝕜𝕠 𝕕𝕚𝕛𝕖𝕥𝕖 ć𝕖 𝕕𝕠𝕓𝕚𝕥𝕚 𝕞𝕠𝕘𝕦ć𝕟𝕠𝕤𝕥 𝕫𝕒 𝕣𝕒𝕫𝕧𝕠𝕛 𝕤𝕧𝕠𝕛𝕚𝕙 𝕛𝕖𝕕𝕚𝕟𝕤𝕥𝕧𝕖𝕟𝕚𝕙 𝕥𝕒𝕝𝕖𝕟𝕒𝕥𝕒 𝕚 𝕤𝕡𝕠𝕤𝕠𝕓𝕟𝕠𝕤𝕥𝕚.

Kao osoba koja je predana svom radu, posjedujem stručnost, iskustvo i ljubav prema djeci. Primarno je sigurnost i dobrobit djece, te sam uvijek na raspolaganju njihovim potrebama.
Pomažem im da steknu pravilan razvoj i emocionalnu stabilnost jer je njihov napredak naša najveća briga.

🎁𝘼𝙠𝙩𝙞𝙫𝙣𝙤𝙨𝙩𝙞 𝙠𝙤𝙟𝙚 𝙥𝙧𝙖𝙠𝙩𝙞𝙘𝙞𝙧𝙖𝙢 𝙪𝙠𝙡𝙟𝙪č𝙪𝙟𝙪 : razne aktivnosti za razvoj motoričkih sposobnosti, govora i jezika, socijalnih i emotivnih vještina, kognitivnih sposobnosti, kreativnosti, čitanje📚, bojanje🎨, crtanje🖍️, lijepljenje, rezanje škarama✂️ i učenje slova🔤 i brojki🔢, kao i poticanje samostalnosti tijekom obroka, osobne higijene, oblačenja, obuvanja i općenito;

❗Moj moto je dati priliku djetetu da sve radi samostalno, a ne raditi stvari umjesto njega jer na taj način jačamo djetetovo samopouzdanje💃🏼
Osim toga, naučiti ćemo nove riječi kao "molim", "hvala", "izvoli" i "oprosti" kako bismo ojačali odgojne vrijednosti i ljubaznost u djetetu.

💯Vašem djetetu pružiti ću sigurnu, toplu i poticajnu okolinu, ispunjenu podrškom, maštom i kreativnošću. Moj cilj je pružiti zanimljivo okruženje u kojem će Vaše dijete rasti i razvijati se na najbolji mogući način💞

🚘Posjedujem vlastito vozilo i vozačku dozvolu, tako da sam u mogućnosti pružiti i prijevoz, ako je potrebno.

🗺️Živim u Splitu i moj raspored može biti prilagođen Vašim potrebama.

🗓️Javite se što prije i rezervirajte svoje mjesto u mom rasporedu.

📞🄺🄾🄽🅃🄰🄺🅃 🄱🅁🄾🄹:  : 097/684-2236
📧🄴-🄼🄰🄸🄻 : ᵏᵐᵃᵗᵉᵃ⁵²ᵍᵐᵃⁱˡ.ᶜᵒᵐ

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

0 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Plaća: 7-10 € za sat

Au pair: mogućnost dogovora

Iskustvo: 6 god

Posao dadilje
  • Mogućnost rada u svojem domu

  • Mogućnost rada s osobama s invaliditetom

  • Mogućnost rada s kućnim ljubimcima

  • Mogućnost izlaska s djecom

  • Mogućnost shoppinga

  • Znam kuhati

  • Mogu spremati

  • Imam vozačku dozvolu

  • Posjedujem automobil

  • Ne pušim

 

Radila bih s

  1. Bebama, starim 0-1 godina

  2. Malom djecom, starom 2-3 godine

  3. Predškolskom djecom, starom 4-6 godina

  4. Školarcima, starim 7-11 godina

  5. Teenagerima, starim 12-18 godina

Edukacija

Fakultet

Institucija: Učiteljski fakultet Zagreb

Specijalizacija: Mag.prim.educ.

Tečajevi: tečajevi za dadilje, tečajevi za prvu pomoć

Jezici: danski, engleski, hrvatski, španjolski