Email
Emanuela B.

Emanuela B.

Zagreb34 god2 god iskustva2.65-5.31 € za sat

Poštovani roditelji,

Moje ime je Emanuela i cilj mi je da uz svoj primarni posao radim sa djecom. Kreativna sam osoba, snalažljiva, pristupačna i znam se snaći u svakoj situaciji bilo da je dijete živahno ili previše mirno. Po struci nisam odgajateljica, ali znam jako dobro napraviti pripreme kada trebam provesti dan s djecom. Od vještina posjedujem dobre komunikacijske vještine, timski sam igrač, mogu se prilagoditi svim situacijama. Organizacijske vještine, kada sam radila kao dadilja, nisam došla kod obitelji nepripremljena već sam unaprijed znala točno što se radi taj dan. Npr. volim izrađivati figurice iz origami papira te sam doma napravila za svako dijete što će raditi, zavisno o njegovoj dobi. Doma sam voljela napraviti memo kartice, te su time dobili motoričke sposobnosti… Tijekom cjeloživotnog školovanja sam uživala pomažući drugima u učenju, te znam jako dobro prenijeti znanje na druge. Cilj mi je: učenje s djecom, razvoj njihovih interesa, šetnja u prirodi kada sam veliki zaljubljenik u prirodu i planinarenje, trčanje sa njima ako se kreću u tom pravcu… Uz čuvanje vašeg djeteta, ako bi Vam odgovaralo, voljela bi s njime raditi u proširenju njihovog znanja. Radila bi samo vikendima ili tijekom tjedna poslije 16h. Osoba sam koja ne odustaje od svojih ciljeva te sam motivirana u istraživanju novih ideja i proširenju trenutnih vještina.. Volim raditi u timu te zajedničkim snagama od starta doći do cilja. Uvijek guram sebe da nadmašim svoje granice, jer se uvijek može bolje nego prošli puta.

Izuzev, biti dadilja ako nemate djece. Na raspolaganju sam ako Vam treba čišćenje stana ili kuće, druženje sa Vašim starijima ako žive sami, odlazak u ljekarnu ili nabava namirnica za osbe koje nisu u mogućnosti, ako sam u mogućnosti spremna sam i otići na putovanje s Vama ako trebate uslugu čuvanje djeteta ili starije osobe, ako odlazite na putovanje i Vaši stariji ostaju sami kod kuće, u toj situaciji se mogu dogovoriti i biti im na raspolaganju da sigurno uživate u svojem putovanju.

Unaprijed se zahvaljujem na vremenu koje ste posvetili čitajući moju zamolbu te Vas ugodno pozdravljam. Nadam se pozitivnim odgovoru te radu sa Vašim mališanima.

Živim u zapadnom dijelu grada (Špansko).

S poštovanjem,

Emanuela Belšak

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

1 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Plaća: 2.65-5.31 € za sat

Au pair: zanima me

Iskustvo: 2 god

Posao dadilje
  • Mogućnost rada u svojem domu

  • Mogućnost rada s osobama s invaliditetom

  • Mogućnost rada s kućnim ljubimcima

  • Mogućnost izlaska s djecom

  • Mogućnost shoppinga

  • Znam kuhati

  • Mogu spremati

  • Imam vozačku dozvolu

  • Posjedujem automobil

  • Ne pušim

 

Radila bih s

  1. Bebama, starim 0-1 godina

  2. Malom djecom, starom 2-3 godine

  3. Predškolskom djecom, starom 4-6 godina

  4. Školarcima, starim 7-11 godina

  5. Teenagerima, starim 12-18 godina

Edukacija

Fakultet

Institucija: Fakultet organizacije i informatike

Jezici: engleski, hrvatski