Email
Viktor P.

Viktor P.

Bjelovar26 god10 god iskustva2.65-3.32 € za sat

Pozdrav roditelji! Ime mi je Viktor, imam 24 godine i živim u centru Bjelovara. Završio sam obrazovanje za profesionalnu-certificiranu dadilju u trajanju od 6 mj. uz mjesec dana prakse u vrtiću iz kojega vam mogu poslati preporuku za rad od ravnateljice. Za sada sam privatno čuvao za tri obitelji, no imam puno iskustva u čuvanju svojih troje nećaka (12,9,3) te malaca od rodbine i prijatelja. S čuvanjem nikada nije bilo problema i roditelji su uvijek bili i više nego zadovoljni. To je to o formalnom dijelu, a sada nešto o meni.
Bavim se pjevanjem i sviranjem gitare, ukulele i malo klavira. Također se bavim pisanjem pjesama, nekada i dječjih. Smatram se dosta kreativnom osobom vedrog i pozitivnog duha. Problemi oko djece mi nikada nisu bili problemi i sudjelovati u oblikovanju malenih umova za novi i neistraženi svijet je po meni najljepši i najispunjavajućiji posao na svijetu. Od uvijek me zanimala pedagogija i specifično dječja psihologija, koju smatram fascinantnom. Kako nam se načitao knjiga i stranica tako imam i iskustva s proučenim sadržajima.
Svi smo mi nekada bili mali i sada imati priliku pomoći tom malenom čovjeku da ide na opravi i siguran put u životu smatram kao vrlo odgovoran zadatak, tako se također smatram vrlo autoritativnim, sabranim i skoncentriranim u datim određenim situacijama. Prije sam, uz sve, radio kao profesionalni fotograf u foto-studiju baziran na obiteljsku i dječju fotografiju tako da dobijete bonus ha-ha. Također malo starijoj djeci nudim instrukcije oko školskih ili glazbenih predmeta, besplatno, uračunato u cijenu čuvanja. U mogućnosti sam izlaženja s djecom u grad, park ili igralište. Također bi volio napomenuti da bi mi bilo puno ugodnije čuvati iz svog osobnog doma zbog puno razloga, a jedan od većih je čuvanje većeg broja djece te sa time fleksibilnost u radnim satima. U stanu posjedujem igračke, kompjuter te dovoljno prostora za boravak i igru. Bilo bi mi iznimno drago ako bi se odlučili za mene kao vašu osobnu dadilju, te se nadam da uz sve navedeno, pašem vašim kriterijima. Sve u svemu znam da na našim prostorima nije još poznato imati mušku dadilju, no uvjeravam vas da ako imate ikakvih nedoumica da mi probate dati priliku i možda se čak i ugodno iznenadite. Zahvaljujem se unaprijed i radujem našem susretu!

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

0 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Plaća: 2.65-3.32 € za sat

Au pair: mogućnost dogovora

Iskustvo: 10 god

Posao dadilje
  • Mogućnost rada u svojem domu

  • Mogućnost rada s osobama s invaliditetom

  • Mogućnost rada s kućnim ljubimcima

  • Mogućnost izlaska s djecom

  • Mogućnost shoppinga

  • Znam kuhati

  • Mogu spremati

  • Imam vozačku dozvolu

  • Posjedujem automobil

  • Ne pušim

 

Radila bih s

  1. Bebama, starim 0-1 godina

  2. Malom djecom, starom 2-3 godine

  3. Predškolskom djecom, starom 4-6 godina

  4. Školarcima, starim 7-11 godina

  5. Teenagerima, starim 12-18 godina

 

Do 6 djeca

Edukacija

Srednja

Institucija: CUK

Specijalizacija: Dadilja

Tečajevi: tečajevi za dadilje, tečajevi za prvu pomoć

Jezici: engleski, hrvatski