Email
PasswordForgot?
Anamarija M.

Anamarija M.

Zagreb26 yfrom 6 € for an h

Dragi roditelji,

Moje ime je Anamarija. Imam 25 godina. Živim u Zagrebu (Novi Zagreb). Po struci sam fizioterapeut, ali me ipak više privlači odgoj i kombinacija znanja iz tih područja zato sam sada tu. :)
Iskustvo rada s djecom mi je šaroliko zbog čega imam autentičan pristup. Iskustvo sam stjecala kroz prakse tijekom faksa u dječjim bolnicama i ustanovama gdje sam učila teorijski i iskustveno o pristupu djeci, tijekom pripravničkog staža gdje sam radila u dječjoj bolnici (dob od 0 do 18 godina), tijekom studiranja kada sam radila u jaslicama (1-3 godine), čuvajući nećaka od rođenja do njegovih 5 godina, čuvanjem djece od 3 mjeseca do 3 godine (ponekad na jedan dan, tjedan, nekoliko mjeseci kontinuirano).
U svom pristupu sam topla, zaigrana, vesela, poštujem djetetove potrebe i granice, individualno pristupam svakom djetetu. Odnos temeljim na poštovanju, iskrenosti, uvažavanju, zdravom postavljanju granica te igri. Volim s djecom pjevati, plesati, crtati. Bitno mi je upoznati djetetove interese, što voli, što ne i tako poticati učenje novih vještina kroz igru.

Voljela bih da ovaj oglas dođe do roditelja koji:
- imaju djecu starosti od 0 do 3 godine,
- koji njeguju povezujuće roditeljstvo i gledaju na djecu na ravnopravan način, postavljaju granice s ljubavlju, uvažavaju djetetove potrebe na miran način, svjesno biraju riječi i postupke,
- kojima je bitno da se s djetetom puno igra, priča, da mu se čita te da je čuvanje interaktivno, a ekrani se ne koriste (ili se koriste u skladu s djetetovom dobi, ne dok se jede, ne da se s njima smiruje i slično...).

Važno mi je naglasiti da sam tu isključivo kako bih vašem djetetu pružila maksimalnu brigu, interakciju, zabavu. Kako bih se mogla fokusirati na to ne radim dodatne kućanske poslove i ne kuham. Radim kompletnu njegu oko djeteta: presvlačenje, oblačenje, mijenjanje pelene, igranje, pospremanje igračaka nakon igre, šetnje, uspavljivanje, hranjenje pripremljenom hranom. Voljela bih da je čuvanje u vašem domu. Također mi je važno da prilikom čuvanja imam slobodu. Naravno, poštujem vaša obiteljska pravila i rutinu koju ste s djetetom stvorili, no bitno mi je da imam prostora stvoriti i neku našu rutinu, igre te da ako procijenim da bi se neke stvari mogle raditi na drugačiji način imam priliku za to (naravno u dogovoru s vama).

Postoji mogućnost čuvanja u mom domu ako objema stranama to bude odgovaralo. Ok mi je ako u domu imate kućnog ljubimca, izuzevši paukove, zmije i slično, tog se bojim. :)

Za sada nemam vozačku dozvolu niti auto pa putujem gradskim prijevozom ili biciklom.

Ono što trenutno tražim je fiksnu satnicu od ponedjeljka do petka na period od minimalno 6 mjeseci. Preferiram jutarnje termine. Radila bih 7 sati u danu. Cijena sata je 6€.

Voljela bih da ste sa mnom iskreni (isto možete očekivati i od mene) u tome što tražite i očekujete od mene, da mi navedete sve pa da vidimo da li je to nešto što vam mogu pružiti ili ne kako bismo si uštedjeli vrijeme.

Ako vas je oglas zainteresirao i čini vam se da bismo mogli surađivati, molim vas da mi se javite prvo putem poruke, nakon čega ćemo se dogovoriti za poziv i upoznavanje uživo ako si u većini toga budemo odgovarali. Nisam se uvijek u mogućnosti javiti na poziv pa poruka najsigurniji način da ću je vidjeti i odgovoriti vam u najkraćem mogućem roku. :)

Hvala na izdvojenom vremenu da pročitate oglas. Veselim se upoznati vas i mališane!

Anamarija

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Pay: from 6 € for an h

Au pair: not interested

Baby sitting
  • Can work in own home

  • Can work with the disabled

  • Can work with pets

  • Can go outside with children

  • Can do shopping

  • Can cook

  • Can do the cleaning

  • Have a driving license

  • Have a car

  • Don't smoke

 

I would work with

  1. Babies, 0-1 years old

  2. Toddlers, 2-3 years old

  3. Preschoolers, 4-6 years old

  4. Gradeschoolers, 7-11 years old

  5. Teens, 12-18 years old

 

Up to 3 children

Education

College

Languages: Croatian