Email
PasswordForgot?
K. J.

K. J.

Zagreb48 y26 y experience

Odgojiteljica sam sa 23 godine iskustva u radu s djecom svih dobnih skupina, te s djecom sa posebnim potrebama. Zadnje četiri godine radim i sa odraslim klijentima u okviru moje privatne prakse.Trenutno završavam magistarski studij psihosocijalnog savjetovanja. Također se bavim terapeutskim i savjetodavnim radom sa obiteljima, djecom i odraslima po pitanju odnosa i komunikacije, u odgojnim nedoumicama, kod problema sa depresijom, anksioznostima, manjkom koncentracije,prevladavanjem trauma, osobnim rastom i razvojem pojedinca i obitelji i drugo.
U svom radu koristim se tehnikama neurolingvističkog programiranja (certificirani sam NLP master praktičar), psihosocijalnog savjetovanja (sa naglaskom na KB pristup),radim programe za vježbanje usmjerene svjesnosti, terapeutske tehnike hipnoze te samohipnoze (Certificirani sam hipnoterapeut) te mnoge druge.
Imam mogućnost da sa vašim djetetom i/ili Vama radim u vlastitom prostoru, po dogovoru. Svi programi, tehnike i pristupi prilagođeni su indivudalnim potrebama svakog klijenta.

Phone number: visible only to members

FacebookInstagram

0 recommends
Work

Time: agreed individually (can start immediately)

Experience: 26 y

Tutoring

 

Location: online, tutor's premises, student's premises

Education

College

Institution: Filozofski fakultet Zagreb, FUDŠ Ljubljana

Specialty: odgojitelj, NLP master, edukant psihosoc.savjetovanja, hipnoterapeut

Courses: first aid courses

Languages: Croatian