Email
Sanela O.

Sanela O.

Zagreb54 god19 god iskustva

Pozdrav i hvala vam na interesu:)

Želite li otići na izlet ili odmor bez svojeg psa ili mace, ili vam je iz drugih razloga važno da ih neko vrijeme pazi i mazi netko drugi, tu smo za vas.
Čuvat ćemo ih u stanu u prizemlju kuće s dvorištem, gdje i sami živimo, a možda s njima odemo i na vikendicu u Vukomerićke gorice. Budući da više nemamo svojeg psa te da primamo samo do dva ljubimca odjednom (a prema potrebi je moguće dogovoriti i da vaš bude kod nas sam), oni će kod nas imati doista poseban tretman, kao kraljevići i princeze.
Nemaju li vaše mace običaj izlaziti van, ne brinite jer na prozorima imamo mreže protiv komaraca.

Živimo na divnom mjestu, u blizini Cmroka, gdje smo došli upravo zbog našeg tada 15-godišnjeg psa Bure (na slici) kojeg, na žalost, više nemamo. U blizini se nalazi veterinarska ambulanta Bibino. Lokacija je idealna za šetnje jer su nam i livada i šuma na nekoliko minuta hoda. Suprug radi od doma pa možemo primiti i ljubimce koji ne smiju ostati sami.

Možemo ih čuvati i u vašem prostoru ili ih samo doći prošetati i nahraniti.

Za vrijeme blagdanskog divljanja petardama postoji mogućnosti i da s njima odemo na vikendicu u Vukomeričke gorice, gdje je mnogo mirnije.

Jako nam fali društvo životinja. Naš je peso nakon 15 godina odustao od života, a nismo se još odlučili udomiti novoga. U rodnom sam domu odrasla uz mace pa i njih jako volim. Zbog svega toga smo željni poigrati se s vašim ljubimcima i pričuvati ih kad vi to ne možete.

Cijena od 100,00 kuna po započetom danu odnosi se na dane u tjednu i razdoblje od 1. rujna do 1. srpnja. Vikendima i tijekom srpnja i kolovoza cijena po započetom danu je 150 kn.
Osim toga, te se cijene odnose na čuvanje manje zahtjevnih ljubimaca u našem prostoru. Za čuvanje onih zahtjevnijih, za što smo spremni jer je naš Bura bio i agresivan i zahtjevan na više drugih načina, te za dolazak u vaš prostor cijenu dogovaramo posebno.

Postoji mogućnost da dođemo po njih i vratimo vam ih natrag na adresu stanovanja.

Ako vas je naša priča privukla, slobodno se javite s bilo kakvim pitanjima.

Hvala

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

0 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Iskustvo: 19 god

Čuvanje kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci

  1. Psi (1)

  2. Mačke

  3. Ptice

  4. Glodavci

  5. Gmazovi

 

Veličina

  1. Mali psi, do 10 kg

  2. Psi srednje veličine, 10-20 kg

  3. Veliki psi, 20-40 kg

  4. Jako veliki psi, više od 40 kg

Edukacija

Fakultet

Institucija: Tekstilno tehnološki fakultet

Jezici: hrvatski