Email
Ilda B.

Ilda B.

Split34 god7 god iskustva7.96-19.91 € za dan

Pozdrav 🤍 !
Idete na put? Desilo se nešto nepredviđeno i nemate kome ostaviti svog ljubimca? Dođite kod mene i ostavite brige iza sebe.
Volim životinje i zadivljena sam njihovim sposobnostima. Imam iskustva na temelju osobnog (psi, papiga, 2 okota mačića. Trenutno sam bez kućnih ljubimaca.) te profesionalnog ( teta čuvarica - samojedi, labradori, boxeri, stafordi, jazavčar, maltezeri, agrentinski pas, ovčari i lovački te mješanci svih vela - popis se porilicno proširio) te pomaganje pri udomljavanju.
Živim u Podstrani u obiteljskoj kući. Imam vlastiti stan koji je prilagođen životinjama sa okućnicom. Blizu mi je šuma, blizu mi je more a udaljena sam samo 7km od centra Splita. Mačke, psi, papige i glodavci - svi su dobrodošli :) ! Volim životinje i pomogle su mi u ključnim trenucima života, i kada mi se javite imam tu privilegiju da spojim ugodno s korisnim. Naputci vlasnika se poštuju, kao i karakter životinje. Kad je Vaš ljubimac ovdje, garantiram za njegovu/njezinu dobrobit (posebna pažnja). Uz njega sam 0-24h. Nikakvi boksovi, ostavljanje psa/mačke same i spavanje na otvorenom ne dolaze u obzir. Duge šetnje zagarantirane - okoliš je prekrasan, živim uz more i uz šumu te mi je i šetnica uz rijeku blizu - za vruće dane idealno. Imam iskustva sa životinjama, sa psima i mačkama najviše. Trenutno nemam kućnih ljubimca. Obratite se s povjerenjem! Hvala 🙂
bozanicilda5gmail.com
Ilda

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

1 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Plaća: 7.96-19.91 € za dan

Iskustvo: 7 god

Čuvanje kućnih ljubimaca

Kućni ljubimci

  1. Psi (3)

  2. Mačke

  3. Ptice

  4. Glodavci

  5. Gmazovi

 

Veličina

  1. Mali psi, do 10 kg

  2. Psi srednje veličine, 10-20 kg

  3. Veliki psi, 20-40 kg

  4. Jako veliki psi, više od 40 kg

Edukacija

Viša

Tečajevi: tečajevi za prvu pomoć

Jezici: engleski, hrvatski