Email
Lara M.

Lara M.

Zagreb22 god5 god iskustvaod 6.64 € za sat

Poštovani roditelji,
Studentica sam četvrte godine Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, smjer rehabilitacija, imam 22 godine i pet godina iskustva volontiranja u socijalno-komunikacijskim grupicama s djecom različitih teškoća u razvoju (primarno poremećaji iz spektra autima, ADHD, teškoće učenja i intelektualne teškoće), nadalje imam jednogodišnje iskustvo pružanja pomoći u učenju u udruzi IDEM (predmeti osnovne škole). Radila sam s djecom starijom od dvije godine pa bih zamolila da i Vaša djeca budu starija. Pošto sam student nisam u mogućnosti ponuditi fiksno radno vrijeme, već bi se ono odgovaralo na početku svakog tjedna. Po potrebi mogu uskočiti i pričuvati djecu tijekom vikenda.
Nudim usluge podrške u učenju i bazičnog rehabilitacijskog rada (pošto još uvijek nisam diplomirani edukacijski rehabilitator, smatram da samu terapiju bi bilo neetično pružati te bi za taj vid podrške bilo odgovornije da se obratite diplomiranom i kompetentnom stručnjaku koji će biti u mogućnosti pružiti najbolju moguću uslugu).

Mogu početi raditi od slijedećeg tjedna, ali tražim izlaženje u susret zbog čestih primjena rasporeda na fakultetu (po dogovoru Vi svakako nećete biti zakinuti).

Molim Vas javite se na mail lmarcec55gmail.com ili na 099 640 2202.

Zelefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

1 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum

Plaća: od 6.64 € za sat

Iskustvo: 5 god

Tutorski posao

hrvatski: osnovna, viša srednja

Engleski: osnovna, viša srednja

Matematika: osnovna

Fizika: osnovna

Kemija: osnovna

Biologija: osnovna

Zemljopis: viša srednja

Povijest: viša srednja

 

Lokacija: učeničke prostorije

Edukacija

Viša