Email

Kontakt

Često postavljana pitanja

 

Ne mogu se prijaviti na svoj račun. Što učiniti?

Ako se ne možete prijaviti na svoj račun, preporučujemo promjenu lozinke. Idite na https://www.dadilje.info/reset i unesite svoju adresu e-pošte. Sada idite u pristiglu poštu i slijedite upute.

 

Kako mogu platiti članstvo?

Članstvo možete platiti bankovnom karticom ili putem PayPal računa. Javite nam ako plaćanje ne uspije. Pišite nam na support(a)dadilje.info

 

Kako raskinuti članstvo?

Svoje članstvo možete prekinuti u bilo kojem trenutku tako da se prijavite na svoj račun i odete u odjeljak s postavkama https://www.dadilje.info/options. Na vrhu stranice vidjet ćete gumb koji će isključiti vašu pretplatu na članstvo. Jednom kada kliknete na njega, vaša će pretplata biti prekinuta. Ako otkažete pretplatu, vaše će članstvo ostati na snazi ​​do kraja razdoblja za koje ste platili, ali se nakon toga neće obnoviti.

 

Zašto je moj račun naplaćen?

Članstvo na Superaukle.lt automatski se obnavlja dok ga korisnik ne raskine. Djeluje poput Netflixa ili bilo koje druge usluge pretplate. Korisnici su obaviješteni da se članstvo automatski obnavlja u trenutku rezervacije članstva. Ako članstvo više nije potrebno, možete ga prekinuti u odjeljku postavki svog računa: https://www.dadilje.info/options.

 

Ako se odjavim, hoću li i dalje moći vidjeti kontakte članova?

Ako otkažete pretplatu, vaše će članstvo ostati na snazi ​​do kraja razdoblja za koje ste platili, ali se nakon toga neće obnoviti. Moći ćete uživati ​​u blagodatima članstva do kraja plaćenog razdoblja.

 

Zašto svoje podatke i dalje vidim na Google pretraživanju nakon brisanja računa?

Google ažurira podatke na svojim poslužiteljima kada njihovi botovi ponovno posjete web stranicu. Dakle, ako ste izbrisali profil, možda ćete i dalje vidjeti svoj oglas na Google pretraživanju. Na to ne možemo utjecati. Obično će trebati 2 do 3 tjedna dok se svi podaci uklone s Googlea.

 

 

Dadilje.info je web stranica koja Vam donosi korisne informacije za dadilje i roditelje na jednom mjestu. Ovdje možete pronaći savjete, pročitati novosti i članke vezane uz temu roditeljstva i odgoja djece, zakonsku regulativu, te pretražiti oglase roditelja i profile dadilja, i mnogo više.

 

Dadilje mogu otvoriti svoje profile, te ponuditi usluge čuvanja djece zaniteresiranim roditeljima, pregledavati oglase roditelja kojima se traži usluga čuvanja djece, te po želji kontaktirati roditelje.

 

Roditelji mogu postaviti svoje oglase, ili pregledavati profile dadilja, te po želji kontaktirati dadilje.

 

Opći podaci

 

Dadilje.info

E-mail: support(a)dadilje.info