Email
Romina M.

Romina M.

Rijeka25 god3 god iskustva7.96-10.62 € za sat

Drage roditelji grada Rijeke,
pozdravljam vas i Vaše dijete.

Studentica sam Psihologije u Trstu, a kako sam trenutno u iščekivanju obrane završnog rada i promocije, voljela bih aktivno iskoristiti vrijeme provodeći ga s klincima i ponuditi svoju pomoć.

Tijekom naredna dva mjeseca - da vašoj dječici olakšam ovaj, vjerujem najteži i najzahtjevniji period u iščekivanju kraja školske godine - nudim pomoć u učenju/pisanju zadaća i/ili instrukcije iz talijanskog/engleskog za djecu osnovnoškolske dobi.

Tijekom srednje škole (pohađala sam OŠ i SŠ na talijanskom), dvije godine sam održavala jednom tjedno radionice talijanskog jezika u sklopu Gradske Knjižnice, tako da imam iskustva sa djecom osnovnoškolske dobi. Također, pomagala sam u učenju talijanskog djeci viših razreda OŠ te manjoj dječici koja su tek trebala krenuti/ili su nedavno krenuli u talijansku osnovnu školu (+ tijekom faksa pomagala sam u učenju djeci do 5. razreda u Italiji).

Sto se tiče samog učenja, voljela bih podijeliti i naučiti dječicu koristiti neke od metoda učenja koje sam razvila tijekom faksa (npr. mentalne mape, color code - ovisno o načinu razmišljanja i učenja djeteta), sve to tijekom učenja njihovog gradiva za školu.

S obzirom da sam često na relaciji Trst-Rijeka, možda bi nekada susreti sa dječicom bili online, ako bi to Vama odgovaralo. U Rijeci sam u mogućnosti doći na bilokoju lokaciju s obzirom da imam auto.

Za sve ostale detalje i informacije, rado vas čitam u inboxu :)

Ugodan dan!

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

0 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum (započinjanje odmah)

Plaća: 7.96-10.62 € za sat

Iskustvo: 3 god

Tutorski posao

Engleski: osnovna, niža srednja

 

Lokacija: online, učeničke prostorije

Edukacija

Fakultet

Tečajevi: tečajevi za prvu pomoć

Jezici: engleski, hrvatski, talijanski