Email
Ivana B.

Ivana B.

Split27 god6 god iskustvaod 10 € za sat

Pozdrav svima. Moje ime je Ivana. Diplomirana sam doktorica medicine. 👋😊👩‍⚕‍ Nudim pomoć pri učenju, pisanju zadaća te pisanje lektira, izradu Power Point prezentacija za sve razrede osnovne te srednje škole.
„Čekaj malo! Ona je doktorica, što ona zna o podučavanju?“ – sigurno je prva pomisao koja će vam pasti na pamet nakon što ste pročitali prve rečenice ovog oglasa. Istina, doktorica sam, ali imam dosta iskustva u podučavanju drugih. Sve je počelo još u srednjoj školi kad sam prijateljima objašnjavala lekcije iz raznih predmeta. Tada sam shvatila da mi to jako dobro ide jer su mi svi govorili da nakon što im ja objasnim shvate bolje nego kad im profesor objašnjava. Tijekom studiranja sam odlučila iskoristiti to za dodatnu zaradu. Tijekom 6 godina fakulteta sam radila sa brojnim učenicima, kako uživo tako i online.
Neću lagati- neki su bili uspješniji, neki malo manje uspješni, ovisno o motivaciji (uzalud trud mene i roditelja ako dijete ne voli matematiku, no u tom slučaju naučim ga barem za prolaz i one stvari koje će mu biti korisne danas sutra u životu). Cijenim sve magistre fizike, kemije, profesore hrvatskog jezika i ostale profesore. Po količini znanja se sigurno ne mogu uspoređivati s njima, isto kao što se oni ne mogu sa mnom kad je u pitanju medicina. No, nije bitno znati puno, bitno je znati objasniti djeci nelogične stvari na logičan način, njima razumljiv. Treba se znati spustiti na njihovu razinu, približiti im to gradivo i učiniti ga zabavnim koliko je moguće. Upravo takav je moj pristup učenicima. Dosad su s njime bili zadovoljni učenici i roditelji.
Ukoliko je vašem djetetu potrebna pomoć, slobodno mi se obratite. Lokacija uživo je SPLIT, no radim i online (putem Whatsapp poruka, video poziva..). Cijena je po dogovoru. Za sva ostala pitanja javite se na broj telefona, email Ivana85bilicgmail.com ili porukom u inbox. 😊😊

Telefon: vidljivo jedino članovima

FacebookInstagram

0 preporuča
Posao

Vrijeme: individualni sporazum

Plaća: od 10 € za sat

Iskustvo: 6 god

Tutorski posao

hrvatski: osnovna, niža srednja

Engleski: osnovna

Matematika: osnovna

Kemija: osnovna

Biologija: osnovna, niža srednja, viša srednja

 

Lokacija: online, tutorove prostorije, učeničke prostorije

Edukacija

Fakultet